Saturday, 10 June 2017

INI BUKAN KISAH MISTERI TAPI MYTV : SEMAK SECARA ONLINE KELAYAKAN UNTUK MENDAPATKAN DEKODER MYTV PERCUMA

Sebanyak 2 juta Unit Dekoder Percuma (MYTV Basic) akan diberikan kepada isi rumah terpilih di seluruh negara secara percuma. Penerima MYTV Basic perlu membuat pemasangan sendiri berpandukan Panduan Pemasangan yang disertakan bersama set dekoder tersebut. Okay, diingatkan ada bayaran yang dikenakan sekiranya anda memerlukan bantuan pemasangan antena luaran, caj pemasangan sebanyak RM180 (termasuk antena dan pendawaian) akan dikenakan.

Bagi yang memerlukan bantuan teknikal selain daripada pemasangan antena pula, caj minimum sebanyak RM50 akan dikenakan. Tiada yang percuma okay! Cara semak untuk MYTV Dekoder Basic percuma Dah semak kelayakan anda sama ada layak atau tidak untuk menerima MYTV Dekoder Basic ini secara percuma? Kalau belum, jom kita semak kelayakan anda dengan cara yang sangat mudah di bawah : 1) Layari laman web utama MYBROADCASTING MALAYSIA di :

http://mytvbroadcasting.my/index.php

dan semak keputusan :SEMOGA TERPILIH !!

1 comment:

 1. Assalamu Alaikum wahrahmatullahi wabarakatu.
  Bismillahirahmanirrahim
  Alhadulliah kami ucapkan puji bersyukur kepada ALLAH sW karna atas kehendaknya yang telah mempertemukan saya dengan MBAH SUNDOKO atas bantuan beliaulah melaui jalan pintas dengan pesugihan uang ghoib dalam sekejap mata uang langsung muncul di depan mata hanya bermodal 5jt yang tak pernah terduga uang mliyaran muncul secara tiba tiba di atm yang sudah di sediakan sungguh luar biasa ,dan sekali lagi kami sekeluarga mengucapkan terima kasih yang sebesar-besarnya tanpa beliau kami tidak ada apa apanya di banding sekarang berubah 1000 derajat dan alhandulillah sekarang kami dapat mempumyai usaha sendiri MBAH ,ini semua berkat beliau dan sedikit kami informasikan bagi saudara yang membutuhkan bantuan MBAH kalau mau seperti saya hubungi MBAH SUNDOKO di no 0852-8120-1877 solusi tepat salam sukses.

  ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
  Mampir all sobat di gubuk kami
  >=====================================:>
  http://dukunpesugihan247.blogspot.co.id/
  >=====================================:>

  BUAT ANDA YG BUTUH ANGKA TOGEL 2D/3D/4D/5D/SGP/HKG/MALAYSIA/TOTOMANGNUM/ YG DIJAMIN 100% JEBOL APABILA ADA WAKTU SILAHKAN TLPON, MBAH SUDOKO DI: 085-281-201-877

  Sekian Dan Terimah ksh, maaf jika ada kata-kata kami yg menyinggung
  Saudara sekalian,salam hormat saya wassalam.

  ReplyDelete

Lain-lain